Tobias Rasmusson

tobiasTobias Rasmusson har en gedigen bakgrund från reklam- och mediebranschen. Tobias är grundare av planningbyrån HUMAN PROOF och är verksam som kommunikationskonsult och beteendevetare med fokus på konsumtions- & konsumentförståelse. Med bas i den nya tidens kommunikation arbetar och föreläser/undervisar Tobias under rubriker så som: Marknadsföring i Sociala medier, Varumärkesutveckling, Emotional Branding och Storytelling, detta bland annat på Lunds universitet och Ideon. Tobias driver även det digitala kommunikationsmagasinet WiKiPiCKi.

Varför jag jobbar med Social Media Coach:

Reklam- och marknadsföringsbranschen har på kort tid genomgått en revolution där helt nya tankesätt, metoder och strategier krävs för att lyckas.

Med bas i ROI och välgrundade strategier hjälper vi företag att navigera och verka i det nya kommunikationslandskapet. Det handlar om att behärska sociala medier, förstå din målgrupp och att skapa innovativa lösningar som når fram och berör –  genom att följa med tiden, bygga och underhålla sitt varumärke, vårda befintliga kunder och attrahera nya skapas lönsamhet och framtidens företag.

 

Det här inlägget postades i Social Media Coacher / konsulter av Karin Ohlsén. Bokmärk permalänken.

Om Karin Ohlsén

Karin Ohlsén är utbildad företagsekonom och senare Informationslogistiker på CIL i Ljungby. Har idag ett företag som utbildar och utvecklar företag inom kommunikation och information. Jobbat 10 år i utbildningsbranchen på de stora jättarna i Malmö. Har varit med i flera projekt i Malmö som Företags-Akademin och CityAkademin -hon brinner för utveckling i samhället
Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/1/c/7/socialmediacoach.se/httpd.www/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4809

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *