Karin Ohlsén

Social Media Coach medarbetare/ konsult

karinKarin Ohlsén är utbildad företagsekonom och senare Informationslogistiker på CIL i Ljungby. Har idag ett företag som utbildar och utvecklar företag inom kommunikation och information.

Jobbat 15 år i utbildningsbranschen på de stora jättarna i Malmö, har idag ett eget företag inom utbildning som heter InfoMediaTech. Har varit med i flera projekt i Malmö som FöretagsAkademin 1.0 och CityAkademin och brinner för utveckling i samhället.

Varför jag jobbar med Social Media Coach: “Jag är fullständigt övertygad om att detta är ett av vår tids nya sätt att kommunicera med våra kunder, att få koll på vad folk vill ha, att få koll på hur folk ser på oss som företag. Det gäller att kommunicera med sina kunder, det är kundvård och det gäller att marknadsföra sig på ett rätt sätt. Det är där vi kommer in och tittar på ett strategiskt sätt vilka medier just du ska finnas i för att effektivisera din kommunikation med dina kunder.”

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/1/c/7/socialmediacoach.se/httpd.www/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4809

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *