Tilläggstjänster

positionering

 

 

I våra coachpaket har vi en gigantisk verktygslåda där vi erbjuder coachning, support och utbildningar. Allt efter ert behov av hur ni vill och ska kommunicera med era kunder.
Till exempel kan vi coacha och utbilda er i Twitter, Facebook, Google Adwords, Google Analytics, Webbprogrammering, WordPress, Grafisk Design, Filmproduktion. Vi kan hjälpa er med strategier och policys.

Tilläggstjänster: utbildning, workshop, konsulttimmar,
policys och seminarier

 

WORKSHOP

Vi erbjuder olika typer av workshops tillsammans med er. T.ex workshop för att definiera vad man ska mäta, bevaka och analysera i sociala medier. Vi formar våra workshops efter era behov och önskemål.

Social Media Strategi

Har ni redan en varumärkesstrategi och/eller kommunikationsplan men saknar hur sociala medier passar in i er befintliga strategi? Då kan vi med en gemensam workshop hjälpa er med en social media strategi och definiera syfte, mål och aktiviteter.

Social Media Policy

Definiera policy, hur ska anställda förhålla sig till sociala medier både i rollen som anställd och som privatperson. Vi hjälper er med att ta fram policy dokument som också fungerar som ett komplement till redan befintliga policies om det finns så som sekretess-, it- och personalpolicy.smc_bilden

STORYTELLING

Hur gör man sitt varumärke mer intressant? Vi hjälper er med att skapa en historia kring varumärket och hur den ska berättas för andra.

Vill du veta mer om något av alla våra verktyg, så kontakta oss gärna så berättar vi mer.

Inspirationsföreläsning

Har ni kunskapen på plats så som strategier, policies och planer men saknar det där lilla extra för att komma igång? Eller vill ni ha inspiration innan, för att ta ett beslut om ni behöver en strategi eller policy? Då kan vi erbjuda inspirations-seminarie/ föreläsning hos er för att inspirera den interna organisationen och för att tända gnistan till att ni själva komma igång med era sociala medier aktiviteter.

ANNONSERING I SOCIALA MEDIER

Facebook annonsering, Linkedin annonsering, affiliates med mera. Vi hjälper er att ta fram kommunikations- och mediaplan för annonsering i sociala medier. Rätt utnyttjat är annonseringslösningarna i sociala medier extremt kostnadseffektiva då vi kan styra ner på näst intill individnivå vem vi vill nå. Vi kan även hjälpa er att uppdatera Facebook sidan med kampanjer och liknande.

Varumärkesstrategi och kommunikationsplan

Hur ska ert varumärke uppfattas och vilket är ert varumärke? Är det företaget, era tjänster eller era produkter? På vilket sätt ska det ni vill kommuniceras? Vi hjälper er att få svar på de tre viktigaste frågorna: Vad gör ni? Åt vem gör ni det? Och varför spelar det roll?

SEO och SEMcat_rundabord

Integrering av sökordsoptimering och sökordsmarknadsföring i sociala medier. Hur hänger det ihop och hur kan vi effektivast utnyttja det? Vi hjälper er med att få fullkontroll över hela er digitala nätnärvaro.

Positioneringstjänster

Foursquare, Facebook Places, Yelp, Rabble osv. Det finns massor av tjänster som bygger på gps-positionering där man bygger in affärsnytta som rekommendationer, betyg och rabatterbjudande. Vi hjälper er med hur ni kan använda och integrera det i er verksamhet.

Mobilmarknadsföring

Hur kan man utnyttja den snabbast växande kanalen för marknadsföring? Vi hjälper er med hur ni kan använda den mobila plattformen i marknadsföring antingen via mobila annonser eller annan närvaro på den mobila plattformen. Idag använder vi mobilen nästan lika mycket som den stationära datorn, och då måste vi utnyttja kraften i den mobila plattformen på rätt sätt.

FilmTelling

Vi erbjuder utbildning i filmtelling. Vad ska man tänka på när man skapar film till bl.a. YouTube, Blip, Vimeo osv? Hur bygger man upp en historia så att den blir trovärdig och lockande?

WordPress

Kom igång med din egna hemsida i WordPress. Är du ett litet företag som inte har resurser att köpa in dyra publiceringssystem men ända vill ha en professionell hemsida? Vi utbildar i WordPress för redaktörer där du lär dig att enkelt komma igång och skapa en egen hemsida med WordPress utan att kunna programmera.

Facebook för företag

Sidor, appar eller grupper, vad ska jag som företag egentligen ha och varför? Vi hjälper dig i facebook djungeln och utbildar i Facebook för företag. Vi reder ut skillnaderna med olika närvaro för företag på facebook och vad som fungerar bäst vid olika behov och tillfällen. Vi går igenom regler och polycies, vad får man lov att göra på facebook som företag cat_kaffeegentligen?

Twitter för företag

Twitter är en realtidskanal som just nu växer starkt i Sverige. Men hur kan man som företag bäst utnyttja Twitter? Vi utbildar i Twitter för företag där vi lär er hur man twittrar och vad man ska tänka på för att lyckas med sin Twitter närvaro.

Blogga effektivt

Företagsblogg? Funkar det? Vi hjälper er med allt kring er företagsblogg. Från strategi och plan till hur man skriver blogginlägg och skapar länktrafik. Vi hjälper er att förstå hur man använder etiketter och kategorier och hur ofta och när ska man blogga. Vilket tonläge ni bör använda. Vem som ska blogga, och om det är flera som bloggar, hur ni bör göra då.

 Se alla utbildningar här

 

 

[formidable id=13]

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/1/c/7/socialmediacoach.se/httpd.www/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4809

Kommentarer inaktiverade.