Leif Kajrup

Social Media Coach

Föreläser och utbildar inom sociala medier och digital kommunikation. Har arbetat i reklambranschen i 20 år och arbetar idag som internetstrateg och projektledare för digital kommunikation. Bloggar om den nya generationen reklam marknad på bloggen Reklam2. Är även initiativtagare och arrangör sedan 2008 av Social Media Club Skåne, en öppen grupp som träffas varje månad och diskuterar sociala medier. Finns på de flesta sociala nätverken under namnet liffeman.

Varför jag jobbar med Social Media Coach: “Jag är fullständigt övertygad om att ingen extern kan ta över ett företags hanterande av sociala medier, det måste de själva göra. Men då måste de också veta hur och varför och det är det jag brinner för, att hjälpa företagen att förstå varför. Då finns det inget bättre ställe att jobba på än på Social Media Coach, som erbjuder just det.”

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/1/c/7/socialmediacoach.se/httpd.www/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4809

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *